К основному контенту

хліб виготовленийоососновної і додаткової сировини

хліб виготовленийоососновної і додаткової сировини


Основна сировина - це те, що необхідно для одержання тіста і хліба: борошно, вода, розпушувачі (дріжджі, закваска), сіль. Додаткову сировину вводять у рецептуру для поліпшення харчових властивостей хліба - молоко і молочні продукти, жири, цукор, патока, яйцепродукти, вітаміни, насіння ефіроолійних рослин: кориця, ванілін, шафран та ін.  Велику частину додаткової сировини вводять у дозріле тісто, в якому розвилися дріжджі. Борошно - основна сировина, від якої залежить якість хліба. Хлібопекарські властивості визначаються його вуглеводно-амілазним і білково-протеіназним комплексами.


4) Необхідна кількість додаткової сировини за добу визначається з. урахуванням даних рецептури за формулою. де Gi - витрати додаткової сировини за рецептурою, кг. - дріжджі: сіль: солод: кмин. Для хліба білого 1-го сорту:1) Кількість борошна, яке використовується за добу для хліба білого 1-го ґатунку: М доб = (21638,4*100)/133,8 = 16172,2 кг;2) Необхідна кількість додаткової сировини за добу:- дріжджі: сіль: Отримані добові витрати сировини та необхідний запас її на хлібопекарському підприємстві заносимо у таблицю 1.5.


Сировина - це природні або інші матеріали, які економічно вигідно переробляти в готову продукцію.  Вторинною сировиною називаються речовини, які містяться у відпрацьованих виробах, що використовуються для отримання нової продукції. Так, використаний папір (газети, книги і інша макулатура) є сировиною для отримання нового паперу спеціального призначення і додається до целюлози, застосовуваної вперше; залізний лом вносять в переробний чавун при варінні сталі, з сала (різні обрізки, відходи) тварин одержують мило та т. д. Вторинна сировина є додатковим джерелом, що дозволяє економити корисні копалини та інші джерела первинної сировини. Вторинна сировина буває мінеральна і органічна.


Виробництво хліба та хлібобулочних виробів в Україні могло б бути однією з візитівок нашої держави, якби кожен підприємець та фірма ставилися до своєї справи так само відповідально, як ТДВ «Івано-Франківський Хлібокомбінат». Суворе дотримання традиційної хлібопекарської технології кваліфікованими пекарями, кондитерами та застосування сучасного високопродуктивного обладнання дарує жителям Прикарпаття безпечну і смачну випічку. Використання якісних інгредієнтів і можливість швидко доставляти та збувати продукцію в опт та через власну торгівельну мережу дозволяє не використовувати у виробництві к


Підготовка сировини до виробництва. Вступ. Кондитерські і булочні вироби є невід'ємною частиною української національної кухні і мають велике значення в живленні людини.  Підготовка сировини до виробництва. Сировина для виготовлення борошняних кондитерських і булочних виробів повинна відповідати вимогам чинної нормативно-технічної документації ( ГОСТ, ОСТ, ТУ тощо) і мати сертифікати чи якісні посвідчення.


Продовольча сировина, її класифікація. Шляхи забезпечення харчових виробництв сировиною. 2015-09-07. 2214.  Харчова сировина та готова продукція здебільшого є дуже складною за складом та властивостями, які можуть швидко змінюватись під впливом тем.. Харчові продукти повинні мати звичайні для споживача органолептичні властивості. Продовольча сировина, її класифікація. Шляхи забезпечення харчових виробництв сировиною. Всі види продовольчої сировини можна поділити на дві групи: - органічні; - не органічна(сіль, сода).


!! Основною сировиною у хлібопеченні є борошно, сіль, дріжджі і вода, а допоміжною – молочні і яєчні продукти, жир, цукор, ізюм, мак, прянощі та ін. Технологія виготовлення хлібобулочних виробів. Приготування тіста.  !! Хліб – продукт, випечений з тіста, яке приготоване згідно з відповідними рецептурами і технологічними режимами. Маса окремого виробу перевищує 500 г. !! Булочні вироби виготовляють штучними.


Хлібні зернові культури, хліба - група рослин деяких ботанічних сімейств (зокрема, злакових, гречкових та амарантових), оброблюваних заради зерна, яке вживається в їжу. Прийнято ділити всі зернові культури на хлібні і зернобобові. У число хлібних зернових культур входять і круп'яні культури.  Кукурудзяна мука крупного помелу йде на приготування каш, а тонкого - пудингів, вареників, оладок і іншої випічки. При додаванні кукурудзяного борошна в торти і печиво ці вироби стають більш смачними і розсипчастими. З попередньо ароматизованих і роздроблених зерен кукурудзи виготовляють кукурудзяні пластівці - готовий продукт харчування, що не вимагає додаткової кулінарної обробки.


При відсутності комори сировина і товари можуть надходити безпосередньо на виробництво. У такому випадку матеріально відповідальні особи - працівники виробництва (кухні) повинні вести кількісно-вартісний облік сировини і товарів. Документами, що свідчать про надходження сировини і товарів, можуть бути товаротранспортні накладні, накладні, закупівельні акти. Облік сировини і товарів на виробництві (кухні) - ведуть за цінами продажу в грошовому вираженні (за сумою) за кожною матеріально відповідальною особою. Матеріально відповідальні особи ведуть облік оприбуткування сировини і товарів, а також


Першочергове місце у споживчому кошику займає хліб. Хліб був і залишається одним з основних продуктів харчування населення нашої країни. Кількість щоденного споживання хліба населення України дозволяє вважати його одним з найважливіших продуктів харчування. Постановка проблеми.  Хліб — це харчовий продукт, що випікається з борошна, ціла група основних продуктів, які виробляються шляхом випічки або смаженням [7]. Хлібобулочні вироби – харчові продукти, які випікаються з борошна, дріжджів, солі, води та додаткової сировини [7].


Харчова промисловість — галузь промисловості, яка виробляє продукти харчування, використовуючи як сировину продукцію сільського господарства. Структура харчової промисловості. Підгалузі, що переробляють продукцію рослинництва: зернові культури — борошномельно-круп’яна, макаронна, кондитерська, спиртова, пивоварна; технічні культури — олійно-жирова, цукрова, тютюнова; картоплярство — крохмало-патокова; овочівництво, садівництво — плодоовочева; виноградарство — виноробна.  Підприємства галузі розміщені практично скрізь, де проживають люди. Цьому сприяють широкий спектр сировини, яку використовують у галузі, та повсюдне споживання продуктів харчування (схема 26). Схема 26. - Розгляньте схему 26.


підготовка сировини для виконання страви; приготування смаженої риби; доведення її до смаку  2) індивідуальні і додаткові фронтальні інструктажі на робочих місцях. IV. Заключний інструктаж - 10 хв.  обидва варіанти вірні. Яке співвідношення сировини і рідини для приготування вареної риби? 2л на 1 кг; 3л на 1 кг


Хліб — продукт, випечений з тіста, яке приготовлене згідно з відповідними рецептами і технологічними режимами. Маса окремого виробу перевищує 500 г. Залежно від виду борошна, яке використовується для приготування тіста, хліб поділяється нажитній, пшеничний, житньо-пшеничний і пшенично-житній; від способу випікання — формовий і подовий; від рецептури — простий і поліпшений. В рецептуру поліпшених видів житнього хліба входить солод, патока, молочна сироватка, прянощі. Булочні вироби є штучними.  Дефекти хлібобулочних виробів виникають через низьку якість сировини, порушення технології виготовлення, режиму транспортування, зберігання і реалізації. Причиною хвороб виробів є розвиток мікроорганізмів.


Комплексне використання сировини. — повне використання всіх корисних компонентів, що є в сировині та відходах виробництва. Майже всі види сировини мінерального і органічного походження містять ряд цінних компонентів. Повнота вилучення і використання їх залежить від потреби в них і рівня розвитку технології. Показник (коефіцієнт) повноти використання сировини визначають як співвідношення обсягу корисних компонентів сировини й обсягу одержуваних з неї товарних продуктів (у натуральному й вартісному обчисленні).


Як бути, якщо є сировина, матеріали та бажання виготовити продукцію, але немає для цього можливості (виробничих потужностей)? Відповідь проста: шукайте друга-виробника і укладайте з ним договір на переробку давальницької сировини! У виграші залишитеся обоє. Власнику сировини не доведеться витрачатися на запуск виробництва, а переробник може працювати «на повну» і не відволікатися на закупівлю сировини та збут готової продукції. Такі взаємовигідні відносини сьогодні мають успіх. Про них і говоритимемо.


Ковбасні вироби характеризуються високою харчовою цінністю завдяки вдалому поєднанню високоякісної сировини, відповідній обробці, наявності широкого вибору продукції, яка задовольняє різноманітні потреби споживача. Класифікація ковбасних виробів. Ковбасні вироби класифікують за такими ознаками. За видом м'яса на яловичі, свинячі, баранячі, кінські, з м'яса інших тварин і птахів; із суміші яловичини чи інших видів м'яса з свининою і шпиком. За видом виробу – варені (різновидом є сосиски і сардельки, фаршировані ковбаси, м’ясні хліби), напівкопчені, копчені (сирокопчені і варено-к


Механічне обладнання застосовується як для первинної обробки продукції (миття і очищення сировини) та основних технологічних процесів (подрібнення, перемішування та ін.), так і для допоміжних операцій по транспортуванню, зважуванню і розрахунками з клієнтами. Попит на механічне обладнання постійно зростає за рахунок відкриття нових підприємств громадського харчування. На сучасному етапі громадське харчування буде займати переважне місце в порівнянні з харчуванням в домашніх умовах. У зв'язку з цим виникає необхідність подальшої механізації і автоматизації виробничих процесів, як основного


Хліб містить безліч, практично всі, поживні речовини, які необхідні людині. У хлібі є білки, вуглеводи, мінеральні сполуки і вітаміни, які навіть при тривалому зберіганні не втрачають свою біологічну активність. Найбільше хліб містить вітамінів групи В, а саме тіамін (В1), який активно бере участь в процесі обміну вуглеводів. Рибофлавін (В2) відповідає за енергію в організмі. І недолік цього вітаміну призводить до захворювань шкіри і погіршення зору. Нікотинова кислота (РР) відіграє дуже важливу роль в організмі, а точніше, це регулятор окислювальних процесів і його нестача призводить до швидк


Подрібнюють сировину і перетворюють його на рівномірну по структурі масу за допомогою протиральних робочих органів. Цей спосіб застосовують при виробництві крохмалю і соків. Для цієї мети використовують спеціальні протиральні машини або здійснюють цей процес вручну за допомогою звичайних і механізованих терок.  При підготовці пластичних мас, наприклад, замісі тесту різної консистенції, виробляють змішування ряду компонентів: води, борошна, дріжджів, цукру, жиру і т. п. При подальшому перемішуванні тісто набирає певних фізико-хімічні властивості, пов'язані з біохімічними процесами, що відбуваються внаслідок взаємодії компонентів.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

1st studio siberian mouse торрент

1st studio siberian mouse торрент Siberian Mouse. 1StStudioSiberianMouseIrk01.rar;1stStudio-SiberianMouse-MM-16.rar;1stStudio-SiberianMousecustomTonyarealbj.wmv;1ststudioSiberianMouseHD_127M-IN-09).wmv;1ststudioSiberianMouseM_45(00h09m37s-00h15m00s). 视频创建时间: 2016-01-26 文件大小:19.3 Gb下载热度:1236. Siberian Mouse. 1StStudioSiberianMouseIrk01Irk_011.jpg;1StStudioSiberianMouseIrk01Irk_0110.jpg;1StStudioSiberianMouseIrk01Irk_0111.jpg;1StStudioSiberianMouseIrk01Irk_0113.jpg;1StStudioSiberianMouseIrk01Irk_0114.jpg;1. 视频创建时间: 2015-12-15 文件大小:19.33 Gb下载热度:538. Siberian Mouse. siberian-mouse.com. Site about 1st studio. No illegal or deep web content!  Site about 1st studio. No illegal or deep web content! Domain info. Domain created. 3 years ago. Latest check. 3 weeks ago. 1st-Studio Siberian Mouse HD_118 (MOD-TO-NS-11).jpg52.1 KB. JulyJailbait.club.png17.4 KB. 友情提示. 投诉邮箱: cl#xjmail.win. dmca/举报. 不想下载? 试试在线播放 ① | 在线播放 ② | 在线播放 ③. Siberian mouse, 1-st studio.mp4. Тип. Размер.  Вы не можете скачать эти

маша бобкова мышка фото

маша бобкова мышка фото Маша Бабко сибирская мышка новости. Мария Бабко впервые рассказала о себе. «Надоело бояться своего имени»: героиня детского порно Мария Бабко впервые рассказала о себе. Мария Бабко, которая стала известной из-за публикации своих откровенных детских фотографий, впервые рассказала о жизни после скандала, травле сверстников и попытках покончить с собой. Ее рассказ опубликовал портал «Сметана». Мария стала жертвой фотографа-педофила Сергея Кропочкина, основателя порностудии «Сибирские мышки». С 2001 года он заманивал школьниц в свою студию, где снимал их на фото или видео. В 2014 году суд признал Фотография недоступна этому человеку. Чтобы отметить человека, наведите на него курсор и нажмите левую кнопку мыши.Чтобы отметиться на фото, наведите на себя курсор и нажмите левую кнопку мыши. + 1 минута. за просмотры фотографий! 01:20. Siberian Mouse (Masha Babko) 2016 Photos.mp4. 2 ноя 201823 529 просмотров. Комментировать20. Скачать стоковые фото маша бабко. Выберите из

son of a bitch v0 20 прохождение подсказки

son of a bitch v0 20 прохождение подсказки Сукин сын! v0.13 - Подполье (2016/RUS/PC). Протагонист игры молодой пацан "дрищ", который только что закончил школу и теперь должен выбрать свой путь, как поступать и что делать решать вам. В игре вас ждет множество дополнительных квестов, большое количество концовок и конечно же море материала 18+. Итак обнова готова, первый снег выпал, растаял и успел загадить улицу… Но если вкратце об обнове, то получилась такая неплохая на 300 тысяч символов, в ней присутствует помимо самого контента и развития сюжета у разных НПС, также немного технической части http://xrust.ru/games/download ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ТОЛЬКО ЖЕСТОКИЕ СЦЕНЫ, НАСИЛИЕ, САДИЗМ. +21 ИСТОРИЯ НА ЛЮБИТЕЛЯ. МИНИАТЮРА. КСЕНИЯ СЕКРЕТНАЯ "СУКИН СЫН" Он пришел ко мне, нагло развалившись в кресле напротив, закинув ногу на колено, закуривая без разрешения. В этот момент я поняла, что дороги обратно не будет. Отказать – смерть, согласиться – приговор, сбежать – найдет. Он уже п